Aidosti kestävästi

PÅ SVENSKA

Sigill-merkki kertoo aidosti kestävästä tuotannosta!

Tärkeät ympäristökysymykset

Vähentyneet ilmastovaikutukset, lisääntynyt biologinen monimuotoisuus, kestävä veden käyttö ja eläinten hyvinvointi ovat esimerkkejä asioista, joilla Sigill-laatujärjestelmä ohjaa maa- ja puutarhatalouden kehitystä. Sigill edustaa eturintaman viljelijöitä, jotka panostavat aidosti kestävään kehitykseen.

Sigill on ympäristömerkki


Sigill-tuotemerkki on elintarvikkeiden ja koristekasvien ympäristömerkki.

Merkkiä voidaan käyttää ainoastaan sellaisissa tuotteissa, joiden tuottajat ovat tehneet kaikkensa ilmastovaikutustensa vähentämiseksi. Sigill-merkityt tuotteet ovat maailman mittakaavassakin kestävimpiä valintoja ympäristönäkökulmasta.

Merkki takaa sen, että tuotteen tuotannossa noudatetaan IP-Sigill sertifiointitason tuoteturvallisuutta ja ympäristövastuullisuutta varmentavia tuotanto-ohjeita, jotka ylittävät muun muassa lakisääteiset normit.

Tuotanto tarkastetaan säännöllisin väliajoin tilatarkastuksilla ulkopuolisen ja riippumattoman sertifiointilaitoksen toimesta.

Lue Sigill-tuotantovaatimuksista ja tarkastuksista välilehden ”Usein kysytyt” alta, tai ota yhteyttä, niin kerromme mielellään lisää. Yhteystiedot ovat välilehden ”Ota yhteyttä” alla.